Recurrent Training Auditvaardigheden

Op maandag 26 juni 2023 hebben de auditors van de NVL auditpool hun periodieke recurrent training auditvaardigheden gevolgd. De training vond plaats op Lelystad Airport en werd verzorgd door trainer Lukas Verhagen van Bureau Veritas.

Recurrent training

De training bestond uit herhaling van een aantal basisbeginselen en uitdieping van een aantal casussen en dilemma’s welke door de NVL auditors vooraf waren aangeleverd; de training had dus zowel een theoretisch als een praktisch karakter.

Door Lukas werden op luchtige wijze verschillende aspecten van het auditen belicht en gaf hij zijn visie op de aangeleverde dilemma’s en casussen.

Naast het feit dat het een leerzame dag was waarin met name de theorie van het auditen werd afgestoft, was het een unieke gelegenheid waarbij alle leden van de NVL auditpool aanwezig waren en ervaringen uitgewisseld konden worden.Na afloop van de training hebben de deelnemers een certificaat van deelname ontvangen.

NVL auditpool

De NVL auditpool is een groep auditors die bestaat uit gedreven luchthavenmedewerkers van aangesloten luchthavens die in wisselende samenstelling de jaarlijks vereiste interne audits voor de gecontroleerde luchthavens in Nederland verzorgt. Ben je geïnteresseerd in deelname aan de NVL auditpool? Neem dan contact op met één van de auditors binnen je eigen organisatie.